هتل بزرگ پنج ستاره داریوش با سرمایه گذاری جناب آقای حسین ثابت و الهام از معماری باستانی تخت جمشید در زمینى به وسعت ۱۲۱۳۳۰ متر مربع در شمال شرق جزیره زیباى کیش نزديك به ساحل شرقی ساخته شده، این هتل یادآور معماری خاص و بی بدیل ایران باستان بوده با فضای مجذوب کننده و غرور آفرین دوران پادشاهی هخامنشی اقامتی خاطره انگیز و به یادماندنی را برای مسافران عزیز رقم خواهد زد.
از امکانات هتل داریوش می توان به سالن کنفرانس - اتاق بيليارد- کافى شاپ لابى- روم سرويس 24 ساعته - لاندرى - مينى بار و صندوق امانات - امکان استفاده از کانالهاى ماهواره اى در داخل اتاقها - گشت سياحتى جزيره - گشت بازارها - کافي نت - سالن بدنسازي -صبحانه بوفه + ترانسفر اشاره کرد.
هتل دارای فضاهای گردشی، ورزشی و مدرن بی نظیریست که چشم هر بیننده ای را مسحور میکند، چشم انداز هتل داریوش به آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس خاطره ای به یادماندنی را در ذهن شما بر جای خواهد گذاشت.
رستوران و کافی شاپ های هتل داريوش كیش:
رستوران آپادانا: واقع در طبقه همکف هتل با سرو انواع غذاهای ایرانی، فرنگی و دریایی از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ آماده ارائه سرویس به میهمانان گرانقدر هتل می باشد.
رستوران پاسارگاد: واقع در طبقه همکف هتل و با سرو انواع غذاهای ایرانی، فرنگی، دریایی و فست فود از ساعت ۱۳ الی ۲۴ آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.
کافی شاپ هتل داریوش:واقع در لابی هتل با ارائه انواع نوشیدنی های سرد و گرم, انواع شیرینی و دسر از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱:۰۰ بامداد آماده پذیرایی از میهمانان عزیز می باشد.
ساعت سرو صبحانه تور کیش از ساعت 7:30 الی 10:30 می باشد.